Wij verzorgen trainingen

Microsoft Office

Tijdbesparend en efficiënt leren werken in Excel, Outlook, Word en PowerPoint. Wij zorgen voor een levendige en praktijkgerichte training!

SharePoint

De SharePoint training is afgestemd op uw bedrijfsstrategie om de gebruikersacceptatie en het rendement van de training te optimaliseren.

Microsoft 365 Teams

Leer het maximale te halen uit deze krachtige tool om te chatten, bellen, vergaderen én samenwerken.

Apple iWork

Raak bekend met de krachtige mogelijkheden van Numbers, Keynote en Pages. Visueel aantrekkelijke resultaten met minimale inspanning!

Microsoft 365

Het nieuwe werken heeft een flinke boost gekregen met de kracht van Office 365. Leer optimaal gebruik te maken van deze service.

iPad

Leer hoe u gemakkelijk papierloos kunt werken op de iPad en zorg ervoor dat het systeem aansluit bij uw praktische wensen.

TIME MANAGEMENT

Time Management is een kernwaarde die wij tijdens iedere training hanteren. Omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor het succes van de werknemers binnen uw bedrijf moet iedere training er bij ons op gericht zijn uw werknemers zo efficiënt mogelijk te leren werken. Zo besteden wij binnen onze trainingen veel aandacht aan de talrijke tijdbesparende opties die de diverse applicaties bevatten.

CREATIVITEIT

Een aspect waarin onze trainingen zich onderscheiden is creativiteit. Wij stimuleren de cursisten door middel van praktijkgerichte opdrachten de zojuist opgedane kennis creatief in te zetten om problemen op te lossen. Ook helpen wij cursisten in te zien welke functies gecombineerd kunnen worden om zo een zeer efficiënte werkwijze te creëren. Hierdoor zien cursisten het praktisch nut van de training in en raken zij gemotiveerd hier het maximale uit te halen.

 

Mellaart Trainingen

Mellaart Trainingen is een innovatief bedrijf vol energie en vernieuwende ideeën. Van de traditionele werkwijze stappen wij af. De succesvolle bewezen didactische strategieën combineren wij met verbeterde kennis over waar praktijk en theorie vaak langs elkaar heen gaan.