Migratietrainingen


Duur:  vanaf 1 dagdeel 

Deelnemers:  max. 12 

Voor: eindgebruikers


Organisaties hebben vaak te maken met grootschalige migraties wat het zeer noodzakelijk maakt om medewerkers op te leiden en ze daarmee goed voorbereid hun werkzaamheden voort te kunnen zetten. Wij ontzorgen u graag op dit vlak zodat u zich kunt richten op de daadwerkelijke migratie en alle randzaken die daarbij komen kijken.
Wanneer een organisatie overstapt op een nieuwe versie van Windows, wordt er vrijwel altijd voor gekozen om een nieuwe Office versie in gebruik te nemen. Om een optimale adoptie van deze nieuwe werkomgeving te behalen is het van groot belang de medewerkers op te leiden. Afhankelijk van de wensen en gebruikers kan dit een korte informatieve sessie zijn of een hands-on training variërend van een dagdeel tot één of meerdere dagen.

In de praktijk komt het vaak neer op een globaal overzicht van de veranderingen om vervolgens in te zoomen op belangrijke vernieuwingen in Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ook kan de migratietraining aangegrepen worden om onbenutte mogelijkheden of ondergewaardeerde programma’s zoals OneNote uit te leggen.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training zullen wij in nauw overleg afstemmen welke functionaliteiten en veranderingen voor uw organisatie relevant zijn. Zo krijgt uw organisatie precies de training waarnaar u op zoek bent.

Adoptie

Door direct te benadrukken hoe weinig er voor de eindgebruiker verandert, nemen we een groot deel van de mogelijke weerstand weg. Vervolgens richten we ons op de (nieuwe) functies welke goed aansluiten op de werkzaamheden van de cursisten.

Tijdsduur

Afhankelijk van het niveau en gewenste aanvullende inhoud duurt de training een halve tot een hele dag.

Naslagwerk

Na de training zullen de cursisten worden voorzien in een digitaal naslagwerk zodat ze het geleerde achteraf nog rustig door kunnen nemen. Ook kunnen wij e-learning op maat leveren.


Wilt u meer weten?

Online aanvragen of bel 070 – 216 4555


Online aanvragen