Microsoft OneNote training


Duur:  1 dagdeel 

Deelnemers:  max. 12 


Tijdbesparend

OneNote is gemaakt om efficiënter te werken! In onze OneNote training zijn de beginselen van time management verweven, zodat cursisten direct een juiste, tijdbesparende, werkwijze aanleren.

Werkwijze

Aan de hand van praktische voorbeelden bespreken we de mogelijkheden van OneNote. Hierdoor wordt én blijft de cursist zich bewust van de toegepaste waarde van hetgeen besproken wordt.

Tijdsduur

In 3 goed gevulde uren leren de cursisten alles wat er over OneNote te leren valt. Klik hier om de inhoudsopgave te bekijken.

Naslagwerk

Na de training zullen de cursisten worden voorzien in een digitaal naslagwerk zodat ze het geleerde achteraf nog rustig door kunnen nemen.


OneNote, waar gebruik ik dat voor?

OneNote wordt een digitaal notitieblokje genoemd, maar eigenlijk dekt die omschrijving niet de volledige lading. OneNote kan zoveel meer dan alleen gegevens verzamelen! Onderstaand een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die deze applicatie biedt.

  • Zoekfuncties

    De zoekfunctionaliteiten van OneNote zijn zeer geavanceerd. Zo  is een afbeelding met tekst direct doorzoekbaar omdat OneNote gebruik maakt van OCR (Optical Character Recognition). Ook kunt u informatie ‘labelen’ zodat u gemakkelijk op type of onderwerp kunt zoeken.

  • 'Dokken'

    OneNote kan bijhouden over welke internetpagina of welk bestand u notities maakt. Er wordt direct een koppeling gemaakt, zodat u later snel de bronnen van uw notities kunt raadplegen.

  • Gekoppelde audio

    Als u audio opneemt terwijl u notities maakt, creëert OneNote bij iedere notitie een ‘terugspeelknopje’ zodat u direct het juiste audiofragment kunt terugluisteren.

Wilt u meer weten?

Online aanvragen of bel 070 – 216 4555


Online aanvragen