Training Power Automate Basis


Duur:  1 dag 

Deelnemers:  max. 12 


Automatiseren

Middels Power Automate kunt u bijna elk denkbaar proces binnen de Offce 365 omgeving automatiseren. Daarnaast is er een veelvoud aan koppelingen met externe diensten beschikbaar wat deze tool enorm veelzijdig maakt.

Werkwijze

In deze praktische training gaan raak je bekend met de mogelijkheden van Power Automate. Door al snel zelf aan de slag te gaan zul je aan het einde van de training de kennis, kunde en het zelfvertrouwen hebben om krachtige werkstromen te maken.

Tijdsduur

De training Power Automate neemt één dag in beslag waarna je in staat bent een goed gebruik van de tool te maken. De training staat geheel op zichzelf. Het is wel aan te bevelen om deze training te combineren met een Power Apps en/of Power BI training om het maximale potentieel uit de Power suite te halen.

Naslagwerk

Na de training zullen we de cursisten op handige online (en up-to-date) bronnen wijzen om het geleerde achteraf nog rustig door te kunnen nemen.
Power Automate in het kort

Power Automate stelt je in staat om werkstromen te automatiseren. Deze werkstromen kunnen op een aantal manieren gestart worden; gepland, handmatig of naar aanleiding van een zogenoemde ‘trigger’. Deze stromen kunnen verbinding maken met een veelvoud aan diensten binnen én buiten Office 365.

Zo kun je bijvoorbeeld een relatief eenvoudige werkstroom maken om een aanvraag goed te keuren. Je kunt zelfs op basis van activiteiten op Twitter een dataset samenstellen welke gevisualiseerd wordt middels Power BI. Zo zijn er letterlijk honderden voorbeelden te bedenken. Kortom, Power Automate automatiseert processen én geeft je de mogelijkheid om meer inzichten in processen en data te verkrijgen.

Wilt u meer weten?

Online aanvragen of bel 070 – 216 4555


Online aanvragen