Microsoft SharePoint training


Duur:  vanaf 1 dagdeel 

Deelnemers:  max. 12 


Werkwijze

Na het volgen van deze training heeft u een stevige basis waarmee u de fundamentele handelingen binnen SharePoint uit kunt voeren en begrijpt.

Adoptie

Tijdens de training zullen wij niet alleen de cursisten opleiden in het werken met SharePoint maar ook veel aandacht besteden aan uw SharePoint strategie.

Tijdsduur

Afhankelijk van het niveau en de wensen duurt de training een halve dag tot enkele dagen. Klik hier om een voorbeeld van de trainingsinhoud te bekijken.

Naslagwerk

Na de training zullen de cursisten worden voorzien in een uitgebreid digitaal naslagwerk zodat ze het geleerde achteraf nog rustig door kunnen nemen.

Waarom deze training?

SharePoint is een geweldig platform om te delen, te communiceren en te automatiseren. Maar het succes van SharePoint hangt af van de acceptatie bij de medewerkers binnen uw bedrijf. Gelukkig zien veel bedrijven in dat SharePoint niet ‘organisch’ moeten groeien maar juist in banen moeten worden geleid. Bij de acceptatie van SharePoint is het van fundamenteel belang dat uw collega’s zowel de filosofie als de functionaliteiten van het platform leren kennen.


Eindgebruiker
Beginner
Key-user
Gevorderd
Site beheerder
Expert

Altijd een maatwerktraject

Keuzes voor het samenwerken in SharePoint zouden idealiter al vóór de implementatie gemaakt zijn. Het is daarbij van essentieel belang dat de gemaakte afspraken eenduidig met de hele organisatie gecommuniceerd worden. Wij zullen daarom altijd een intakegesprek voeren om er zeker van te zijn dat de inhoud van de training aansluit bij uw wensen.


Wilt u meer weten?

Vul uw gegevens online in of bel 070 – 216 4555


Online aanvragen