Power BI - Office 365


Duur:  1 dag 

Deelnemers:  max. 12 


Visualiseren

Power BI is een toegankelijke Business Intelligence tool om data te visualiseren. Dit draagt bij aan een goed geïnformeerde besluitvorming en meer bewustwording m.b.t. relevante trends. Je zult versteld staan hoe eenvoudig een indrukwekkend resultaat middels Power BI voor Office 365 te behalen is.

Werkwijze

In deze praktische training gaan raak je bekend met de mogelijkheden van Power BI. Door al snel zelf aan de slag te gaan zul je aan het einde van de training de kennis, kunde en het zelfvertrouwen hebben om krachtige werkstromen te maken.

Tijdsduur

De training Power BI neemt één dag in beslag waarna je in staat bent de hoofdlijnen van de tool te begrijpen én te gebruiken. De training staat geheel op zichzelf. Het is wel aan te bevelen om deze training te combineren met een Power Apps en/of Power Automate training om het maximale potentieel uit de Power suite te halen.

Naslagwerk

Na de training zullen we de cursisten op handige online (en up-to-date) bronnen wijzen om het geleerde achteraf nog rustig door te kunnen nemen.
Power BI in het kort

Middels Power BI kun je verbinding maken met data, deze visualiseren en vervolgens analyseren. Met gebruikmaking van overzichtelijke én makkelijk samen te stellen dashboards of interactieve rapportages, breng je data tot leven. Deze dashboards en rapportages kun je publiceren op een website, binnen een Team, een PowerPoint presentatie of op een SharePoint site. Kortom, een enorm veelzijdige en krachtige tool!

Wilt u meer weten?

Online aanvragen of bel 070 – 216 4555


Online aanvragen