Workshop voor secretaresses

Praktische adviezen over het beter én sneller uitvoeren van jouw werkzaamheden!


 

Iets voor jou?

Deze training is geschikt voor zowel (directie)secretaresses, management assistentes, officemanagers als personal assistents. Je leert taken efficiënter uitvoeren en automatiseren met behulp van beschikbare applicaties. De concrete adviezen over het beter én sneller uitvoeren van de werkzaamheden leveren al snel een gemiddelde tijdwinst van anderhalf uur per dag op!

Deze training is vooral geschikt voor jou als er veel van je verwacht wordt. Moet je alles tot in de details organiseren? Moet je snel, veel en duidelijk communiceren? Dan is deze training voor jou! Dit is geen intensieve, langdurige opleiding, maar een workshop van 2 dagen waarmee je helemaal in topconditie komt voor jouw vak!

Tijdens dit onderdeel leer je welke zaken thuishoren in een agenda en welke niet. Je leert hoe takenlijsten moeten worden opgebouwd en hoe je de e-mail op de juiste manier kunt verwerken.
0
Dagen
0
Applicaties
0
Cursisten (max.)

Naslagwerk

Iedere cusist wordt voorzien in een kosteloos beknopt naslagwerk om de grote lijnen in alle rust na te kunnen lezen

Support

Zijn er nog vragen die je ná de training te binnen schieten? Geen probleem! Stuur ons een mailtje en we geven je snel en persoonlijk advies

Tijdwinst

Deze training levert de gemiddelde cursist al snel 1 tot 1,5 uur tijdwinst per dag op!

Plezier in je werk

Met alle nieuwe trucs die je leert krijg jouw productiviteit een enorme boost! Daardoor bereik je meer met minder moeite