Trainingslocaties

Intern óf liever extern?

Onze trainingen vinden voornamelijk in-company bij onze klanten plaats. Wanneer de situatie erom vraagt verzorgen we de training ook graag op een alternatieve locatie. Om de hoek of juist liever wat verder weg? Wij regelen het voor u!

Wij hebben enkele locaties voorhanden maar vanzelfsprekend kunnen dit
locaties in heel Nederland (of zelfs daarbuiten) zijn.


Locatie Amsterdam

Hogehilweg 19, 1101 CB Amsterdam

Op deze mooie locatie hebben we de beschikking over een ruime èn gezellige trainingsruimte. Daarnaast kunt u aanschuiven bij de heerlijke, uitgebreide én gezonde lunch. Een groot pluspunt is de overheerlijke koffie die de machine tevoorschijn tovert om uw geest scherp te houden.


Locatie Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068 AV, Rotterdam

Voor een training met boardroom feeling moet u zeker in deze ruimte zijn. Ook op deze locatie verzorgen wij een heerlijke gezonde en uitgebreide lunch voor u. Natuurlijk is ook deze locatie van uitstekende koffie voorzien!


Locatie Den Haag

Raamweg 4, 2596 HL, Den Haag

Een centraal gelegen en sfeervolle ruimte. Met het centrum en allerlei eetgelegenheden om de hoek is de lunch een mooie bonus bij een leuke trainingsdag. Vanzelfsprekend is er koffie en thee om de geest scherp te houden.


Locatie Utrecht

Burgemeester Verderlaan 11b, 3544 AD, Utrecht

Deze locatie blinkt uit in zijn praktische waarde. Naast de goede bereikbaarheid met het OV zijn er meer dan voldoende gratis parkeerplekken. Veel daglicht, uitgebreide lunchfaciliteiten en, niet onbelangrijk, prima koffie!